Hoe kan je een beheerder toevoegen vanuit My.Register.be

1. Log in op je My.Register.be hosting controlepaneel (https://my.register.be/nl). Je kan nu ook inloggen met je e-mailadres.

Login

2. Ga naar 'Instellingen' in het menu en klik op 'Gebruikers'.

Settings

3. Je krijgt nu een overzicht te zien.

Overview

4. Kies 'Beheerders' uit het menu aan de linkerkant van de pagina.

Administrators

5. Je kan nu alle beheerders zien. Wil je een beheerder toevoegen, klik dan op 'Beheerder uitnodigen' onderaan.

Invite

6. Vul de details in van de persoon die je wil toevoegen als beheerder, en klik op 'Beheerder uitnodigen'. Vergeet niet het vakje 'Stuur deze gebruiker onmiddellijk een link via e-mail om zijn of haar wachtwoord in te stellen' aan te vinken. Zo zal de gebruiker onmiddellijk ervan verwittigd worden dat jij hem tot beheerder gemaakt hebt, en kan hij de uitnodiging aanvaarden. NB: Zij zullen geen beheerrechten hebben tot zij jouw uitnodiging aanvaard hebben.

Invite2

7. Je kan op elk moment de rechten van elke beheerder wijzigen. Hiervoor klik je op 'Rechten' naast de naam van de beheerder.

Permissions

8. Nu zie je alle rechten en kan je die aan- of uitzetten met de schuifregelaars.

Sliders

Hoe kan je de rechten wijzigen voor een gebruiker van het controlepaneel?