Hoe kan ik mijn Basic mailbox op Android configureren? (basic mail)

Hoe kan ik mijn Basic mailbox op Android configureren? (basic mail)

Om uw e-mail account op Android in te stellen, gaat u zo te werk:

1. Open uw Android e-mail client. Is het de eerste keer dat u de e-mail client opent, dan krijgt u automatisch een dialoogvenster om een eerste account toe te voegen. Zoniet moet u een account toevoegen.

2. Vul uw e-mail adres in en klik op 'Volgende'.

Login

3. Selecteer het server type dat je wil gebruiken voor het verzenden van e-mails.

Server type

4. Voor POP3 en IMAP is de procedure dezelfde:

1. Wijzig de server en poort bij POP3/IMAP inkomende server en poortnummer aan de hand van de gegevens uit uw controlepaneel. Klik op 'Volgende'.

1. POP3:

pop3.mailprotect.be

(poort:110; SSL poort: 995)

2. IMAP:

imap.mailprotect.be

(poort: 143; SSL poort: 993)

POP3 / IMAP instellingen

2. Wijzig de server en poort bij uw uitgaande SMTP server. Klik op 'Volgende'.

1. SMTP:

smtp-auth.mailprotect.be

(poort: 2525; SSL poort: 465)

SMTP instellingen

3. Kies de gewenste frequentie voor het controleren van de inbox. Klik op 'Volgende'.

4. Geef uw account een naam en klik op 'Volgende'.