Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren op windows phone? (basic mail)

Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren op windows phone? (basic mail)

Om uw e-mail account in te stellen op uw Windows phone, volgt u deze instructies:

1. Op uw Windows Phone:

1. Om een account toe te voegen, tikt u in de lijst met Apps op 'Instellingen', en vervolgens op 'E-mail & accounts'. Druk op 'Account toevoegen' en daarna op '> Geavanceerde configuratie'.

Open Instellingen

Instellingen

E-mail & accounts

Account toevoegen

2. Voer uw e-mail adres en wachtwoord in, en tik op 'Volgende'.

Voer uw e-mail adres en wachtwoord in

3. Tik op 'Internet e-mail'.

Slecteer Internet e-mail

4. Vul in:

1. Accountnaam: Geef een naam die duidelijk is voor u - zoals John werk, of John privé.

2. Uw naam: Dit is de naam die de ontvanger van uw mail zal zien.

3. Server voor inkomende mail: kopieer dit vanuit uw My.Register.be controlepaneel.

1. POP3:

pop3.mailprotect.be

(poort:110; SSL poort: 995)

2. IMAP:

imap.mailprotect.be

(poort: 143; SSL poort: 993)

4. Accounttype: Kies tussen POP en IMAP.

5. Gebruikersnaam: Vul uw e-mail adres in.

6. Wachtwoord: vul uw wachtwoord in.

7. Server voor uitgaande mail (SMTP): kopieer dit vanuit uw My.Register.be controlepaneel.

1. SMTP:

smtp-auth.mailprotect.be

(poort: 2525; SSL poort: 465)

8. Voor de uitgaande server is authenticatie vereist: Ja

9. Gebruik dezelfde gebruikersnaam en wachtwoord voor het verzenden van mail: Ja

Account formulier

5. Tik op 'Geavanceerde instellingen', controleer of alle instellingen correct zijn, kies uw download instellingen, en tik op 'Aanmelden'.

Account aangemaakt