Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Thunderbird? (basic mail)

Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Thunderbird? (basic mail)

Om uw e-mail in Thunderbird te configureren, volgt u deze instructies:

1. U kunt Thunderbird configureren:

1. Ga naar het 'Mail Account Setup' venster:

1. Indien u Thunderbird nog maar pas geïnstalleerd hebt, klikt u op 'Nieuwe Account aanmaken' bij het vak 'E-mail'.

Nieuwe Account aanmaken

2. Indien u Thunderbird al gebruikt, klik rechts op het e-mailadres dat u al aangemaakt hebt. Klik op 'Instellingen'. Onderaan klikt u op 'Account acties' > 'Nieuwe account toevoegen'.

2. Indien Thunderbird u voorstelt om een domeinnaam aan te kopen, kies 'Dit overslaan en mijn bestaande e-mailadres gebruiken'.

Dit overslaan en mijn bestaande e-mailadres gebruiken

3. In het 'Mail Account Setup' venster vult u in:

1. Uw naam: Uw naam (dit is de naam die de ontvanger van uw bericht te zien krijgt)

2. E-mail adres: Uw volledig e-mailadres vb. user1@dierckxen.be

3. Wachtwoord: Vul uw wachtwoord in

4. Vink de optie aan 'wachtwoord onthouden'

5. Klik op 'Doorgaan'

Mail Account Setup

4. Hier zal Thunderbird vermelden wat het denkt dat uw IMAP en POP servers zijn. Maar de e-mail servers van My.Register.be heten anders, dus klikt u op 'Handmatige config'.

1. Vul voor de inkomende mailserver de gegevens in van uw controlepaneel.

2. Vul voor de uitgaande mailserver de gegevens in van uw controlepaneel.

(port: 143; SSL port: 993)

3. SMTP:

smtp-auth.mailprotect.be

(port: 2525; SSL port: 465)

3. Klik op 'Hertesten'.

4. Klik op 'Klaar'.

IMAP

IMAP

IMAP + SSL

IMAP + SSL

POP3

POP3

POP3 + SSL

POP3 + SSL