Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Outlook 2011 voor mac? (basic mail)

Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in Outlook 2011 voor mac? (basic mail)

Deze handleiding is gebaseerd op Outlook 2011 voor mac.

1. Outlook Mail voor Mac configureren.

1. Open Outlook Mail.

2. Ga naar 'Extra' > 'Accounts'.

Tools > Accounts Accounts

3. Klik op het plusteken in de hoek links onder.

E-mail Login formulier

1. Vul uw e-mail adres in en druk op de 'TAB' toets om het formulier open te klappen.

2. Vul uw wachtwoord in en bevestig het.

3. Bij Gebruikersnaam zet u uw volledig e-mail adres bijvoorbeeld: user1@dierckxen.be

4. Kies bij het uitklapmenu tussen 'IMAP' en 'POP'.

5. Bij Server voor inkomende mail: Kopieer de inkomende en SMTP server vanuit uw My.Register.be controlepaneel. Tip: om, indien nodig, de SMTP poort te kunnen wijzigen moet u de optie aanvinken 'Standaardpoort negeren'.

1. POP3:

pop3.mailprotect.be

(port:110; SSL port: 995)

2. IMAP:

imap.mailprotect.be

(port: 143; SSL port: 993)

6. Bij Server voor uitgaande mail: Vul de naam in van de uitgaande mailserver wijzig desnoods de poort.

1. SMTP:

smtp-auth.mailprotect.be

(port: 2525; SSL port: 465)

E-mail instellingen formulier

7. Klik op 'Account Toevoegen'.

4. Klik op 'Meer Opties'.

1. Zorg dat bij Authenticatie de optie 'Gebruik info Inkomende Server' aangevinkt is.

2. Klik op 'OK'.