Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in de standaard Windows 8(.1) mail client? (basic mail)

Hoe kan ik mijn Basic mailbox configureren in de standaard Windows 8(.1) mail client? (basic mail)

Tip: Denk eraan dat u een Microsoft account nodig hebt om de app te kunnen gebruiken.

1. Open uw Windows 8 Mail app. Het zal in volledig scherm openen.

Mail Mail app

2. Beweeg uw cursor van de rand rechts onder van uw scherm naar het midden (niet klikken). Dit roept de charms balk op.

3. Klik op Instellingen > Accounts > Voeg een account toe> Andere account.

Charms bar Settings Accounts Add an account

4. Kies IMAP en klik op Verbinding maken.

Add your mail account

5. Klik op "Meer details weergeven".

Add your Other account

6. In het venster Geavanceerd vult u in:

1. E-mailadres: uw e-mailadres

2. Gebruikersnaam: uw e-mailadres

3. Wachtwoord: het door u ingestelde wachtwoord.

4. POP3:

pop3.mailprotect.be

(port:110; SSL port: 995)

5. IMAP:

imap.mailprotect.be

(port: 143; SSL port: 993)

6. Op de server voor inkomende mail is SSL vereist: Ja aanvinken.

7. Op de server voor uitgaande mail is SSL vereist: Ja aanvinken.

8. SMTP:

smtp-auth.mailprotect.be

(poort: 2525; SSL poort: 465)

9. Op de server voor uitgaande mail is authenticatie vereist: WEL aanvinken.

10. Dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord gebruiken om mail te verzenden en ontvangen: WEL aanvinken.

Email Settings