Hoe kan ik een autoforward toevoegen? Via Webmail? (basic mail)

Hoe kan ik een autoforward toevoegen? Via Webmail? (basic mail)

Indien u een kopie van uw boodschappen wenst te ontvangen op een ander e-mailadres, dan kunt u een auto-forward instellen. Dat kunt u doen via onze http://webmail.register.be of via het My.Register.be controlepaneel.

1. Log in op webmail.register.be.

Login Webmail

2. Klik in het horizontaal menu bovenaan op Instellingen.

Webmail

3. In het menu links klikt u op Mail Options.

Mail options

4. Zet de schuifknop naast Enable Forward op On.

5. Vul het e-mailadres in waarheen de kopie├źn gestuurd moeten worden.

6. Wil u de boodschappen ook in de originele account bewaren, zet de schuifknop bij Een kopie achterlaten op On.

Een kopie achterlaten

7. Klik in de hoek rechts boven op Instellingen opslaan.