Hoe kan ik een andere gebruiker aanmaken in My.Register.be / Hoe geef ik mijn klanten toegang tot het controlepaneel?

Hoe kan ik een andere gebruiker aanmaken in My.Register.be / Hoe geef ik mijn klanten toegang tot het controlepaneel?

U kunt een nieuwe gebruiker aanmaken door deze instructies op te volgen:

1. Klik op 'Instellingen' in het horizontaal menu bovenaan uw My.Register.be hosting controlepaneel (https://my.register.be/nl).

Instellingen

2. Uit het verticaal menu links kiest u 'Gebruikers'.

3. U ziet een lijst met alle gebruikers.

Gebruikers

4. Klik op '+ Gebruiker toevoegen' onderaan.

5. Vul het formulier in:

1. Gebruikersnaam: De gebruikersnaam waarmee je klant later kan inloggen.

2. Wachtwoord: Het wachtwoord waarmee je klant later kan inloggen.

3. Herhaal wachtwoord: Herhaal het wachtwoord.

4. Taal: De standaard-taal van het online controle paneel.

5. E-mailadres: de klant zijn e-mail adres.

6. Het controle paneel waar je de klant toegang tot wil geven.

Formulier

6. Klik onderaan op 'Gebruiker toevoegen'.

7. U zou een bevestiging moeten zien: De gebruiker werd toegevoegd.