Hoe kan ik de rechten wijzigen voor een controlepaneel gebruiker?

Hoe kan ik de rechten wijzigen voor een controlepaneel gebruiker?

Om de rechten van een aangemaakte gebruiker van het controlepaneel te veranderen, volgt u de onderstaande instructies:

1. Klik op 'Instellingen' in het horizontaal menu bovenaan uw My.Register.be hosting controlepaneel (https://my.register.be/nl).

Instellingen

2. Uit het verticaal menu links kiest u 'Gebruikers'.

Gebruikers

3. U ziet een lijst met reeds aangemaakt gebruikers. Klik op 'Rechten' bij de account waarvan u de rechten wijzigen wil. Maak de nodige wijzigingen.

Rechten