Hoe kan ik Basic Mail verkrijgen zonder transfer van mijn domeinnaam?

Hoe kan ik Basic Mail verkrijgen zonder transfer van mijn domeinnaam?

1. Open uw browser en open https://www.register.be/nl/.

2. Ga naar het horizontale menu bovenaan. Klik op ‘E-mail’.

E-mail

3. Kies het Basic Mail abonnement dat u wil aankopen. Klik op een van de 'Bestellen' buttons wanneer u uw keuze gemaakt hebt.

Order

4. Vul in de zoekbalk uw domeinnaam in waarvoor u een e-mailadres wil. Klik op 'Ga verder'. Proceed

5. Om een mailbox te verkrijgen zonder uw domeinnaam over te zetten, klikt u op de button 'Of koppel zonder verhuis' onder de knop Verhuis.

Tip: Indien u klikt op de knop Verhuis, dan bestelt u niet enkel een e-mail account, maar ook een verhuis van de domeinnaam naar Register.be. Indien u de domeinnaam verhuist, dan zal u uw domein voortaan beheren en vernieuwen via Register.be.

Link without transfer

6. Uw aankoop is nu toegevoegd aan uw winkelwagen. Hier ziet u nu het totaalbedrag voor één jaar. Om dit aan te kopen klikt u op 'Naar winkelwagen'

To Cart

7. Om af te rekenen klikt u op 'Verder met bestellen'.

Complete

8. Hier kunt u nu uw privé of zakelijke gegevens invullen.

Details

9. Klik op 'Naar betaal overzicht' om af te ronden.

Payment

TIP: Nadat u bij ons uw mailbox aangekocht hebt, zal u, om die goed te laten werken, uw DNS records moeten instellen met onze MX records:

• mx.backup.mailprotect.be (Priority: 50)

• mx.mailprotect.be (Priority: 10)

Klik op deze link om meer te weten over onze standaard DNS records.